Meniu
Cos de cumparaturi

Termeni si conditii

Acceptarea termenilor și condițiilor

Prin utilizarea serviciilor noastre de livrare și montaj, vă angajați să respectați și să acceptați în mod expres acești Termeni și Condiții. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste informații înainte de a utiliza serviciile noastre.


Plasarea comenzii și procesarea livrării

Plasarea unei comenzi reprezintă o ofertă de cumpărare a produselor noastre și este supusă disponibilității acestora. Procesăm comenzile în cel mai scurt timp posibil și ne străduim să livrăm produsele în termenele convenite. Cu toate acestea, nu putem garanta livrarea în cazul unor situații neprevăzute sau forță majoră.


Opțiuni de plată

Oferim diverse opțiuni de plată, inclusiv plăți cu cardul, ramburs (numerar la livrare) și prin ordin de plată. Veți fi responsabil pentru plata în integralitate a valorii produselor și serviciilor comandate.


Politica de retur și garanție

Pentru produsele livrate, respectăm politicile de retur și garanție în conformitate cu legislația în vigoare. Vă rugăm să consultați detaliile referitoare la aceste politici pe site-ul nostru sau să contactați echipa noastră pentru informații suplimentare.


Responsabilitate și limitarea răspunderii

Ne angajăm să furnizăm servicii de livrare și montaj de înaltă calitate. Cu toate acestea, nu ne asumăm răspunderea pentru daunele sau pierderile directe sau indirecte rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării serviciilor noastre, cu excepția cazurilor prevăzute de lege.


Confidențialitatea datelor

Protejăm confidențialitatea datelor dumneavoastră personale în conformitate cu politica noastră de confidențialitate. Vă asigurăm că informațiile furnizate în cadrul procesului de comandă și plată vor fi tratate în mod securizat și confidențial.


Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Orice modificare va intra în vigoare de la data publicării pe site-ul nostru. Continuarea utilizării serviciilor noastre după aceste modificări reprezintă acceptul dumneavoastră cu privire la noile Termeni și Condiții.