Meniu
Cos de cumparaturi

Politica de confidentialitate

La Electro Com Instal, ne angajăm să protejăm confidențialitatea datelor dumneavoastră personale. Această politică de confidențialitate explică cum colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dumneavoastră în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Informațiile colectate
Pentru a vă oferi serviciile noastre, putem colecta anumite informații personale, cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail. Aceste informații sunt furnizate de dumneavoastră în mod voluntar în cadrul procesului de comandă și plată.

Utilizarea informațiilor
Informațiile personale colectate sunt utilizate în principal pentru a procesa comenzile și a vă furniza produsele și serviciile solicitate. De asemenea, putem utiliza aceste informații pentru a vă contacta în legătură cu comanda, a vă oferi asistență sau a vă trimite actualizări și oferte relevante.

Divulgarea informațiilor
Nu vom divulga sau vinde informațiile dumneavoastră personale către terțe părți fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor în care este necesar pentru a vă oferi serviciile solicitate sau în cazurile prevăzute de lege.

Securitatea datelor
Ne angajăm să protejăm informațiile dumneavoastră personale prin utilizarea măsurilor de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea sau divulgarea acestora. Utilizăm protocoale de securitate și tehnologii actualizate pentru a vă asigura confidențialitatea datelor dumneavoastră.

Drepturile dumneavoastră
Conform legii, aveți dreptul de a solicita accesul, corectarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării informațiilor dumneavoastră personale. De asemenea, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment. Pentru exercitarea acestor drepturi sau pentru orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați.

Modificări ale Politicii de Confidențialitate
Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment. Orice modificare va intra în vigoare de la data publicării pe site-ul nostru. Continuarea utilizării serviciilor noastre după aceste modificări reprezintă acceptul dumneavoastră cu privire la noile prevederi.