Meniu
Cos de cumparaturi

Despre noi

S.C. ELECTRO COM INSTAL S.R.L.


Despre noi - Electro Com Instal: Experiență și încredere în București și Ilfov


Cine suntem?


Electro Com Instal este o companie cu o vastă experiență în domeniul instalațiilor termice, înființată în anul 2007. Ne-am câștigat reputația prin furnizarea de servicii profesionale și de încredere în București și Ilfov.


De-a lungul anilor, am dezvoltat o echipă de specialiști calificați și bine instruiți, pregătiți să facă față celor mai complexe proiecte de montaj de centrale termice. Suntem dedicați să oferim soluții personalizate și de calitate pentru fiecare client în parte.


Activitatea noastră se desfășoară exclusiv în zona București și Ilfov, astfel că suntem familiarizați cu specificul acestei regiuni și cunoaștem perfect cerințele și regulamentele locale. Indiferent dacă aveți nevoie de montaj de centrale termice într-un apartament, o casă sau un spațiu comercial, suntem pregătiți să vă oferim servicii de înaltă calitate și să vă asigurăm un confort termic optim.


Electro Com Instal pune accent pe profesionalism, integritate și satisfacția clienților. Ne străduim să depășim așteptările clienților noștri și să construim relații de încredere pe termen lung. Suntem mândri să fim recunoscuți drept un partener de încredere în domeniul instalațiilor termice în București și Ilfov.


Dacă sunteți în căutarea unei companii cu experiență și încredere pentru montajul centralelor termice în București și Ilfov, ați ajuns la locul potrivit. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dumneavoastră și pentru a beneficia de serviciile noastre profesionale și garantate!