Meniu
Cos de cumparaturi

Conditii de Garantie

Conditiile de garantie sunt conforme cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008

Toate Bunurile comercializate beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.


Acoperirea garanției

Electro Com Instal oferă o garanție pentru produsele achiziționate și serviciile de montaj furnizate. Garanția acoperă defectele de fabricație sau de montaj pentru o perioadă specificată în fiecare caz.


Excluderi din garanție

Garanția nu acoperă daunele cauzate de utilizarea necorespunzătoare, abuzul, neglijența, accidentele, modificările neautorizate sau instalarea incorectă a produselor. De asemenea, nu suntem responsabili pentru defecțiuni sau daune cauzate de forță majoră sau evenimente neprevăzute.


Procedura de solicitare a garanției

Pentru a beneficia de garanție, vă rugăm să ne contactați în termenul specificat în documentația garanției sau pe site-ul nostru. Vom analiza solicitarea dumneavoastră și, în cazul în care este confirmată o defecțiune acoperită de garanție, vom oferi soluții adecvate, inclusiv reparația, înlocuirea sau rambursarea produsului.


Excepții și limitări ale garanției

Garanția nu acoperă defecțiunile sau daunele cauzate de utilizarea necorespunzătoare, întreținerea inadecvată sau nerespectarea instrucțiunilor de utilizare și instalare. De asemenea, garanția nu acoperă costurile asociate cu transportul sau instalarea produselor în afara serviciilor noastre de montaj.


Documentația și condițiile specifice de garanție

Pentru produsele specifice sau serviciile de montaj, pot exista condiții și termeni speciale de garanție specificate în documentația produsului sau în contractul de montaj. Vă rugăm să consultați aceste informații pentru detalii suplimentare.


Drepturile dumneavoastră legale

Garanția noastră nu afectează drepturile dumneavoastră legale în calitate de consumator în conformitate cu legislația în vigoare. Aceste drepturi legale nu sunt afectate sau limitate de prevederile acestei garanții.