Meniu
Cos de cumparaturi

Livrarea si plata produselor

MODALITATI DE PLATA

Plata produselor comandate telefonic se poate realiza cash la sediu sau la livrarea/instalarea produselor.


La Electro Com Instal, ne dorim să vă oferim o experiență completă și adaptată nevoilor dumneavoastră atunci când vine vorba de livrarea și plata produselor noastre. Pentru a vă oferi flexibilitate și comoditate, vă punem la dispoziție mai multe opțiuni de plată.


Puteți alege să plătiți cu cardul, asigurându-vă astfel o modalitate sigură și rapidă de a finaliza tranzacția. De asemenea, vă oferim posibilitatea de a achita produsele în numerar la livrare (opțiune ramburs) sau prin ordin de plată (op). Indiferent de opțiunea de plată aleasă, vă asigurăm că procesul va fi simplu și transparent.


Dorim să vă oferim o experiență de livrare cât mai comodă. De aceea, colaborăm cu parteneri de încredere din domeniul logistic, asigurându-ne că produsele comandate ajung în siguranță și în cel mai scurt timp posibil la adresa indicată de dumneavoastră, indiferent de locația în care vă aflați în țară.


Pentru clienții din București și Ilfov, ne punem la dispoziție serviciile noastre profesionale de montaj. Echipa noastră de tehnicieni specializați vă oferă un montaj corespunzător și de calitate, asigurându-vă că veți beneficia de un sistem de încălzire optim și eficient.


Indiferent dacă aveți nevoie doar de livrare sau de livrare și montaj, vă asigurăm că vom depune toate eforturile pentru a vă oferi o experiență completă și satisfăcătoare. Suntem dedicați calității și satisfacției clienților noștri și ne străduim să depășim așteptările dumneavoastră.


Contactați-ne astăzi pentru a beneficia de serviciile noastre profesionale și pentru a discuta mai multe despre opțiunile de livrare și modalitățile de plată disponibile. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă oferi toate informațiile necesare și a vă ghida în procesul de achiziție.